Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

infographic

New call-to-action

Asian Menu Type Restaurant Landscape

juin 2018

Asian flavors are becoming increasingly popular in the United States. With this market recently expanding, you’ll want to get the facts on today’s Asian restaurant industry landscape.

Kit Pédagogique Digital pour les Restaurateurs

juin 2018

Restaurateurs, obtenez les clés pour vous aider à intégrer au mieux les solutions digitales dans votre établissement !

Kit Pédagogique Digital pour les Startups

juin 2018

Startups, obtenez les clés pour mieux performer dans l’univers du Foodservice !

Happy Hours, Apéritifs…et autres instants de consommation hors du repas

mai 2018

L’apéritif est une tradition très chère aux français, car il symbolise la convivialité.

Aujourd’hui, l’apéritif dinatoire et les offres Happy Hour explosent en CHR, et sont devenus une réelle tendance.

CHD Expert a mené l’enquête afin de construire une étude complète sur ce sujet, combinant enquête quantitative auprès des consommateurs français et complément d’investigation qualitative menée auprès des exploitants de la CHR.

Une étude à ne pas manquer !

New Call-to-action

2018 Mexican Restaurant Industry Trends Report

mars 2018

While once mainly popular in the southwest, the Mexican menu type has gone on to conquer much of the country, thanks in part to not only its flavor but also its convenience and budget-friendly prices. This report evaluates trends in the Mexican restaurant landscape of the United States for 2018.

New call-to-action

BBQ Restaurant Landscape

mars 2018

For anyone that’s a barbecue lover, it should come as no surprise that Independent restaurants dominate the Barbecue Menu Type, at 87% of the landscape. With protein maintaining it’s staple position in most American’s diet, you’ll want to know the stats on this Menu Type.

New call-to-action

2018 Chicken Wing Trends Report

février 2018

This report evaluates trends in the chicken wing restaurant landscape of the United States for 2018.

Les 10 Challenges de la Restauration Rapide 2018

février 2018

Qualité, healthy, finger food… Quels sont les nouveaux challenges de la restauration rapide ?

 

Comme chaque année, CHD Expert vous présente ses 10 Challenges pour 2018 !

New call-to-action

Hotel Industry Landscape of the US

février 2018

As hotels look to compete with the influx of homeowner offered accommodation options, redesign and redevelopment are popular ways to give an older property a fresh, modern look. With such a hot industry, you’ll want to get the facts on today’s hotel industry landscape. This infographic details the hotel and lodging industry landscape in the United States.

Les 10 Cartes à jouer de la Restauration à Table 2018

février 2018

 

Découvrez à travers cette infographie les 10 Cartes à jouer de la Restauration à Table en 2018 !

 

Fidélité, menus, nouvelles tendances… Quels sont les prochains Challenges à relever ?

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site. Si vous continuez à utiliser ce dernier, nous considérerons que vous acceptez l’utilisation des cookies.